/Gastenboek
Gastenboek 2019-07-09T06:32:05+00:00
Suus heeft een heel mooi kraamcadeau gemaakt, namelijk een gepersonaliseerd speenkoord! Super mooi en de kersverse ouders zijn er ook heel blij mee. Thx Suus!
Dieuwertje
Onze dochter is haar lievelings knuffel kwijt geraakt. Op aanvraag ging Suzanne een nieuwe maken die veel op de eerste leek. We vinden hem erg mooi, hij is fantastisch gelukt en onze dochter heeft hem al in haar hart gesloten. Hartelijk dank!
Lisa

super blij met de houten bIjtringen met gehaakte olifantjes eraan voor weg te geven als kraamkadootjes!
Zo mooi gemaakt en altijd heel snel klaar!
Suus super bedankt!! Blij mee

Vivian
Echt superblij met Suus! Ze heeft me haken geleerd en ik ben er dol op. Snel naalden en alles bestellen zodat ik aan de slag kan! Suus je bent een Topper 👌🏻😘
Mariël
Had een Ben Bus (de buschauffeur behorend bij Lijn 3 aanvankelijk leesmethode) besteld. Hij is superleuk geworden. Erg mooi gemaakt! Heel blij mee!!
Maartje
Heb via WolstudioSuus het duo buurman en buurman besteld. Deze waren een schot in de roos bij mijn zoontje die fan is het van het duo. Hele goede kwaliteit. Ze worden nog al heen en weer geslingerd door de kamer. Hier zal nog jaren lang een hoop speelplezier aan beleefd worden.
Dank je wel Suzanne.
F. Lookman

Suzanne heeft al verschillende dingen voor mij gemaakt: onder andere een bijtring, knuffel en een te gekke giraffekruk voor mijn zoon. Alle producten zien er altijd tiptop uit – zijn duídelijk met heel veel liefde en met goede kwaliteit wol gemaakt. Tevens is de communicatie ook goed: ik weet altijd precies wanneer ik het eindproduct kan verwachten en Suzanne denkt ook graag met me mee als ik weer eens keuzestress heb over kleur, soort dier of wat dan ook. Al met al: BLIJ dat ik Wolstudio Suus ontdekt heb!

I. Groenink

Wat is dit allemaal leuk, zeg! Bij de geboorte van mijn zoontje kreeg ik een bijtring en konijnenknuffel van Wolstudio Suus en Bram en z’n konijn zijn nu al onafscheidelijk! Ik weet wel wat ik cadeau bij het volgende kraambezoek. 🙂

Anne

Laatst superleuke gelukspoppetjes in allerlei kleuren voor mijn kinderen en wat lieve vrienden laten maken! Leuk, uniek en kleurrijk detail aan je tas, rugzak of sleutelbos! Leuk om te krijgen en echts iets persoonlijks om te geven.

Dankjewel Suus!

V. Raats

Wil je iets kwijt over WolstudioSuus? We horen het graag!
Vul het onderstaande formulier in om je ervaring of mening te delen met onze andere bezoekers.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.