Over ons 2018-02-16T18:21:49+00:00

Welkom! Mijn naam is Suzanne, 24 jaar oud.

Het was 2014 toen ik op de Huishoudbeurs liep en for no reason een haakpakket kocht – gewoon, in de hoop dat ik het zou kunnen. Ik, die totáál niet creatief was, maar wél eigenwijs genoeg bleek om het toch eens te proberen.

En dat pakte goed uit!

Mijn eerste project was een poef. Daarna werden het knuffels. En nu haak ik alles wat ik – of jij – wil: van dromenvangers tot aan rammelaars en van cactussen tot gelukspoppetjes. Een verborgen talent. Zo noemen ze dat toch?

Sinds dat allesveranderende bezoek aan de beurs greep ik iedere gelegenheid aan om mijn haaknaald tevoorschijn te halen. Werd er in mijn omgeving een baby geboren? Dan ging ik met een teddybeer aan de slag. En lag er sneeuw buiten? Tsja, dan moést er een sneeuwpop komen. Haken werkt verslavend. Ik kan er ook niks aan doen.

Dolgraag wilde ik mijn hobby uitbreiden. Er mijn werk van maken – hoe te gek zou dat zijn?! Maar ja, weer die ‘ik’ hè, die bij lange na niet genoeg verstand van zaken had om iets van een webwinkel te beginnen, maar gelukkig ook weer die ‘ik’ die eigenwijs genoeg was om het gewoon te doén.

En zo geschiedde. Een eigen bedrijfje. Ik glunder nog iedere dag van trots.

Iets wat ik nóóit voor mogelijk hield, is nu toch waarheid geworden. Dromen omzetten in doelen. Die belangrijke levensles heeft haken mij geleerd.